Gavtyvehistorier

 

Historier til enhver lejlighed.

 

Varer på hylden:

Jeg har et bredt repertoire af fortællinger, eventyr og beretninger med forskellige temaer. Jeg fortæller gerne en bestemt historie på bestilling.

 

Personlige historier:

Fra bondedreng til cirkusdirektør, et spændende liv lidt ud over det sædvanlige. Hvordan går det lige til, at en husmandsknægt fra Jylland ender som cirkusdirektør i Faxe. Det var ikke nogen forudsigelig vej, eller nogen lige vej. Kedeligt har det aldrig været! Og hvorfra kommer hans facination af fortællinger der fører til fred og forsoning?

 

Julehistorier:

Legenden om juleroserne af Selma Lagerlöf.

Nissernes mor, den grummeste julehistorie fra Island.  Og mange andre julehistorier, bl.a. historier om julefred. Jeg glæder mig altid til julen for så er der tid at få nissetøjet på. Resten af året klæder jeg mig ikke ud når jeg fortæller. Nåh ja, undtagen Halloween...

 

Gavtyvehistorier:

Fortællinger fra hele verden om Uglspil, Coyote, Nasreddin Hodja og andre antihelte, der giv er os det forsonende smil og det gode humør til enhver tid. Evt. kombineret med latteryoga og kvajehistorier.

 

Fortællinger for børn:

Jeg fanger altid børnenes opmærksomhed fuldt ud med gode pointer. Jeg har et meget stort repertoire for alle aldersgrupper. Klassiske eventyr fortalt på min egen måde. Personlige historier om at være dreng på landet. For de mindste kan jeg også godt hive et cirkustrick ud af ærmet for at illustrere en historie.

 

Halloween:

Hvert år til Halloween får jeg udvidet mit udvalg af  uhyggelige historier, med uhyggelig scenografi og uhyggelige lydeffekter – ikke for sarte sjæle, hvis man ikke har nogen at holde i hånden!

 

Familefester:

Jeg fortæller gerne til alle familiefester. Polterabend, barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse etc.

 

Dagligstuefortællinger:

Hvis du har lyst til at arrangere en aften med storytelling for familie, naboer, venner og bekendte hjemme i din egen dagligstue, så ring og få et tilbud!

 

Fortællinger i Blomstercaféen, Deres Bazar i Faxe

Fred, forsoning og tilgivelse

Her har jeg et meget stort repertoire. Vi aftaler nærmere. Det kan være fortællinger, der retter sig mod det personlige plan. F.eks. skilsmisse – en alvorlig, rørende og sjov beretning om krig og forsoning. 

Og det kan være verdensfreden, f.eks. temaer fra første verdenskrig: julefreden i 1914, forsoning efter Vietnamkrigen: To krigere mødes og bliver venner.

 

Sammen med Mogens Ohm Jensen: Præsten og gøgleren fortæller om tilgivelse.

 

Priser:

Det snakker vi om i hvert enkelt tilfælde. ”Vejledende udsalgspris” er 4500 kr,

Men hvis det er klub for blinde, en lille pensionistforening eller et privat arrangement så kan det sagtens være billigere. For en skole kan jeg fortælle for alle klassetrin i flere omgange en halv time ad gangen hele dagen.

Hvis det er en stor scene kan det også sagtens være dyrere.