Gavtyvehistorier
  Latteryoga
 
Jeg har været med i "Latterbevægelsen" siden "Latterens Verdensdag" i Januar i år. I oktober 2000 var jeg på latterinstruktør-kursus med Madan Katari, den indiske læge. Der grundlagde "Latterbevægelsen". Allerede inden da havde jeg gjort den fantastiske erfaring, at det er utroligt befriende at fortælle historier om sine egne kvajerier.
Der sker det, at ved at underholde andre med sine pinlige episoder, så tilgiver man sig selv. Og derefter bliver det meget nemmere at vise overbærenhed over for andres fejltagelser.

Jeg er på alle måder dybt facineret af HUMORENS HELBREDENDE KRAFT.
Jeg har også været til seminar med Patch Adams. Jeg håber at komme til at holde rigtig mange foredrag om dette emne, kombineret med praktiske latterøvelser. Det er noget så sundt!

Jeg har et meget velafprøvet koncept til en helaftensforestilling på 2 til 2½ time, hvor jeg indleder ca tyve minutter med muntre "kvaje-historier". Derefter latterøvelser i ti til tyve minutter. Så nogle få minutters pause. Resten af aftenen bliver en hel fantastisk historiefortælling, fordi latterøvelserne har åbnet for alle kanaler.